R
RicardoHulsen
Gast
Goedemiddag iedereen!
Ik ben Ricardo 32 uit Nieuwegein, in het bezit van en Weber one touch premium 47 cm en sinds 2 weken een Grill Guru large Kamado.
Na lange tijd hamburgers en worstjes gegrild te hebben op mijn Weber wat meer gaan experimenten met indirect en low en slow, maar temperatuur beheersing kreeg ik niet (goed) voor elkaar op de Weber.
Nu een Grill Guru gekocht en zondag voor het eerst beercan chicken gemaakt (geen foto's helaas) even spelen met de toevoer maar prima op temperatuur te houden en een heerlijk kippetje!
Heb hier in het verleden al tips en tricks vandaan gehaald, maar wil nu ook meer mijn bijdrage gaan leveren!
Groeten Ricardo.
Ik ben Ricardo 32 uit Nieuwegein, in het bezit van en Weber one touch premium 47 cm en sinds 2 weken een Grill Guru large Kamado.
Na lange tijd hamburgers en worstjes gegrild te hebben op mijn Weber wat meer gaan experimenten met indirect en low en slow, maar temperatuur beheersing kreeg ik niet (goed) voor elkaar op de Weber.
Nu een Grill Guru gekocht en zondag voor het eerst beercan chicken gemaakt (geen foto's helaas) even spelen met de toevoer maar prima op temperatuur te houden en een heerlijk kippetje!
Heb hier in het verleden al tips en tricks vandaan gehaald, maar wil nu ook meer mijn bijdrage gaan leveren!
Groeten Ricardo.