Hallo iedereen,
nadat ik recentelijk onder lichte dwang van mijn lieve vrouw een Weber heb moeten kopen kwam ik vaak op dit forum terecht via Google.
Dus dan maar eens registeren om deel te maken hiervan.
Ik ben David en ben werkzaam in de R&D. Mijn interesse om te BBQ'n komt voort uit 2 dingen:
Zoals eerder gezegd dus onder "dwang" een Weber MT57 GBS gekocht welke naast een Barbecook grill staat.
Voor de Weber hebben we natuurlijk ook de benodigheden gekocht.
De Weber werd meteen gebruikt om spareribs te maken waarmee we een redelijk goed resultaat hadden, rekening houdend met de fouten die we gemaakt hebben.
De temperatuur ter hoogte van het rooster was te laag en te kort laten sudderen in folie om het vlees mals te laten worden.
Hopenlijk wordt het volgend weekend mooi weer, dan kunnen we weer low and slow gaan doen!
Groeten,
Chevy454
Je koopt die Weber nu direct, ik ben dat geklaag zo beu %-( Ik kan dat geen jaar volhouden
Als je hem dit weekend niet besteld hebt dan koop ik die wel. Maar niet klagen als het de verkeerde is :-t
nadat ik recentelijk onder lichte dwang van mijn lieve vrouw een Weber heb moeten kopen kwam ik vaak op dit forum terecht via Google.
Dus dan maar eens registeren om deel te maken hiervan.
Ik ben David en ben werkzaam in de R&D. Mijn interesse om te BBQ'n komt voort uit 2 dingen:
- Liefhebber van vlees
- De noodzaak om tot rust te komen
Zoals eerder gezegd dus onder "dwang" een Weber MT57 GBS gekocht welke naast een Barbecook grill staat.
Voor de Weber hebben we natuurlijk ook de benodigheden gekocht.
- Ikea Fantast 2x
- Land man draadloze temperatuurmeter
- Ikea Variera sparerib houder
- Flamazine
De Weber werd meteen gebruikt om spareribs te maken waarmee we een redelijk goed resultaat hadden, rekening houdend met de fouten die we gemaakt hebben.
De temperatuur ter hoogte van het rooster was te laag en te kort laten sudderen in folie om het vlees mals te laten worden.
Hopenlijk wordt het volgend weekend mooi weer, dan kunnen we weer low and slow gaan doen!
Groeten,
Chevy454