- Berichten
- 9
Dag allemaal,
Al een hele tijd lees ik jullie berichten en recepten. Vele ervan al in de praktijk kunnen brengen. Om wat meer de interactie aan te gaan en zo nu en dan wat adviezen te kunnen inwinnen heb ik vandaag een account aangemaakt.
Woon in het midden van het land (Zeewolde) en gebruik een 57" Weber om het gezin, vrienden en familie van een goed hapje te voorzien. Bij voorkeur low en slow, maar van wat hogere temperaturen zijn we ook niet bang. Vees, vis, groente, eigenlijk alle topics op het forum komen wel op het rooster.
Laten we het hierbij houden, voor het vlees te gaar wordt.
Gr. Spetterlap
Al een hele tijd lees ik jullie berichten en recepten. Vele ervan al in de praktijk kunnen brengen. Om wat meer de interactie aan te gaan en zo nu en dan wat adviezen te kunnen inwinnen heb ik vandaag een account aangemaakt.
Woon in het midden van het land (Zeewolde) en gebruik een 57" Weber om het gezin, vrienden en familie van een goed hapje te voorzien. Bij voorkeur low en slow, maar van wat hogere temperaturen zijn we ook niet bang. Vees, vis, groente, eigenlijk alle topics op het forum komen wel op het rooster.
Laten we het hierbij houden, voor het vlees te gaar wordt.
Gr. Spetterlap