M
MAK
Gast
beste allemaal
mijn naam is MAK en ik ben sinds 20 jaar BBQ liefhebber en redelijk fanaat.
Ben heel benieuwd wat ik allemaal weer kan leren op dit forum...
Woon in NL maar werk door de week in Moskou, hier hebben ze ook een BBQ cultuur zij het eenvoudig en altijd rondom hun Datsjas (buitenhuisjes). Sjaslickpennen met lam- of rundgehakt farce eromheen gedrukt. De meeste BBQ's zijn open bakken met houtskool. Overigens ook nog veel restaurants waar met een houtskoolvuur vlees wordt bereid.
Vraag; wie weet hoe ik een halve maan vormig gietijzeren bak/grillplaat voor mijn Weber Classic 57 cm kan kopen?
groeten
MAK
mijn naam is MAK en ik ben sinds 20 jaar BBQ liefhebber en redelijk fanaat.
Ben heel benieuwd wat ik allemaal weer kan leren op dit forum...
Woon in NL maar werk door de week in Moskou, hier hebben ze ook een BBQ cultuur zij het eenvoudig en altijd rondom hun Datsjas (buitenhuisjes). Sjaslickpennen met lam- of rundgehakt farce eromheen gedrukt. De meeste BBQ's zijn open bakken met houtskool. Overigens ook nog veel restaurants waar met een houtskoolvuur vlees wordt bereid.
Vraag; wie weet hoe ik een halve maan vormig gietijzeren bak/grillplaat voor mijn Weber Classic 57 cm kan kopen?
groeten
MAK