Haspellicious
Tondelzoeker
- Berichten
- 2
Beste BBQ chefs,
Inmiddels lees ik een week of 2 dit forum mee, tijd om me voorstellen. Ik ben Rein en kom uit Zevenhuizen.
Al jaren liefhebber van mooie stukken vlees van de Grill, maar een visje op zijn tijd is ook lekker. De afgelopen jaren heb ik altijd vrij primitief gegrilled met 4 bakstenen en een oud overrooster boven een kampvuur of houtskool.
In mei had ik geprofiteerd van de GrillGuru aanbieding van AH en zodoende kennis gemaakt met de kamado. Perfect ding die GrillGuru compact maar helaas heeft mijn compact de storm van eerder deze maand niet doorstaan en is deze gesneuveld.
Nu heb ik van de nood een deugd gemaakt en staat sinds dit weekend een Kamadoe Joe classic II op mijn terras.
To zover!
Inmiddels lees ik een week of 2 dit forum mee, tijd om me voorstellen. Ik ben Rein en kom uit Zevenhuizen.
Al jaren liefhebber van mooie stukken vlees van de Grill, maar een visje op zijn tijd is ook lekker. De afgelopen jaren heb ik altijd vrij primitief gegrilled met 4 bakstenen en een oud overrooster boven een kampvuur of houtskool.
In mei had ik geprofiteerd van de GrillGuru aanbieding van AH en zodoende kennis gemaakt met de kamado. Perfect ding die GrillGuru compact maar helaas heeft mijn compact de storm van eerder deze maand niet doorstaan en is deze gesneuveld.
Nu heb ik van de nood een deugd gemaakt en staat sinds dit weekend een Kamadoe Joe classic II op mijn terras.
To zover!