BasBQ
Beef en Steak

Voorstellen en Spatchcock Kip of WGA

Kalahan

Tondelzoeker
Berichten
10
Hallo iedereen!

Ben hier al eventjes aan het rondneuzen maar tijd om me voor te stellen.

Net een huis gekocht met een tuin. Dus dat wilt zeggen, eindelijk zelf barbecuen!

Nu zijn we nog niet verhuist maar ik kon niet wachten. Heb dan ook een WGA aangeschaft en spatchcock kip gemaakt op het terras van ons appartement.

05775a709df27cfcde17ac56c2c86040.jpg


3da2532546c7686727c40577178a75cf.jpg


cd7cd9f520504c30abc9bffca822a758.jpg


Voor een eerste poging ging het wel. Ben niet super tevreden. Lag dan ook wel te sukkelen met een spot goedkoop thermometertje van Amazon dat niet bepaald handig was om de grill temperatuur te meten. (Heb ondertussen Thermapen en Thermoworks Smoke besteld). Maar het resultaat was goed genoeg. Beetje naar de droge kant. Hij heeft ruim 1u25 op de WGA moeten liggen om op kern temperatuur te komen.

Nu kan ik niet wachten om dit ding hier te gebruiken!

a8a3349a296434d55d19543d88731258.jpg


Groetjes vanuit Belgi?!

 
Welkom!
 
Mooi intro Kalahan, welkom op het BBQ Genootschap! 
 
Welkom ik zie mooie tijden voor je in het verschiet

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Welkom en veel plezier van je nieuwe speeltjes.
 
Terug
Bovenaan Onderaan