Goedemiddag medeBBqers,
Om maar even met het standaard gedeelte te beginnen: Ik ben Bert, 33 jaar, woon in het o zo mooie Vriezenveen samen met mijn vrouw en de hond.
Al ruim 4 jaar maak ik mijn vlees en bijgerechten klaar op een Weber original kettle van 47cm welke gemiddeld toch wel 150x op jaarbasis gebruikt wordt.
Op de kettle wel van alles klaargemaakt, zoals spareribs, beenham, zalm, rollade en nog wel meer, maar toch wou ik meer.. Al het vlees wat er op ging kocht ik al gekruid of gemarineerd, maar sinds kort door mijn nieuwe leidinggevende op het werk aangestoken met het bbq virus..
Dus heb ik marktplaats maar eens goed in de gaten gehouden naar een WSM 47, en deze dan nu ook al 3 dagen in de achtertuin staan.
Ook het internet al druk aan het doorspitten geweest naar verschillende rubs, sauzen, hompen vlees, ect.
Momenteel staat deze ook heerlijk te roken..
Wat mij eigenlijk meteen opvalt aan de WSM is dat hij zo bijzonder gemakkelijk op een constante temperatuur is de houden, dat was bij de kettle wel anders..
Voor in de toekomst zijn er uiteraard genoeg recepten die ik er graag op klaar wil maken en ben ook wel van plan te proberen de WSM elk weekend aan te steken.
Nu ga ik maar eens dit forum doorspitten op zoek naar heerlijke recepten en tips..
Om maar even met het standaard gedeelte te beginnen: Ik ben Bert, 33 jaar, woon in het o zo mooie Vriezenveen samen met mijn vrouw en de hond.
Al ruim 4 jaar maak ik mijn vlees en bijgerechten klaar op een Weber original kettle van 47cm welke gemiddeld toch wel 150x op jaarbasis gebruikt wordt.
Op de kettle wel van alles klaargemaakt, zoals spareribs, beenham, zalm, rollade en nog wel meer, maar toch wou ik meer.. Al het vlees wat er op ging kocht ik al gekruid of gemarineerd, maar sinds kort door mijn nieuwe leidinggevende op het werk aangestoken met het bbq virus..
Dus heb ik marktplaats maar eens goed in de gaten gehouden naar een WSM 47, en deze dan nu ook al 3 dagen in de achtertuin staan.
Ook het internet al druk aan het doorspitten geweest naar verschillende rubs, sauzen, hompen vlees, ect.
Momenteel staat deze ook heerlijk te roken..
Wat mij eigenlijk meteen opvalt aan de WSM is dat hij zo bijzonder gemakkelijk op een constante temperatuur is de houden, dat was bij de kettle wel anders..
Voor in de toekomst zijn er uiteraard genoeg recepten die ik er graag op klaar wil maken en ben ook wel van plan te proberen de WSM elk weekend aan te steken.
Nu ga ik maar eens dit forum doorspitten op zoek naar heerlijke recepten en tips..