- Berichten
- 10.082
Beste bbq collega's
Deze kerstvakantie leent zich uitermate goed om enkele voorraden weer eens aan te vullen
Na pulled pork, kroketten en bitterballen volgde gerookte zalm en kaas.
Vandaag stond worst op het programma.
Gekozen voor de onovertroffen jalapeno-cheddar worst en daarnaast een voor mij onbekende:
appel-pistache-sinaasappel worst, geinspireerd door @picosuma
Appel-pistache-sinaasappel worst | Het BBQ Genootschap
Bij de slager vlees en darm besteld
1 kilo voor de appel-pistache-sinaasappel
1,5 kilo voor de JC worst
De pic's
Lekker alles door de porkert draaien
Hier staan de 2 batches klaar, al gemengd met de ingrediënten om weer even teruggekoeld te worden.
Ondertussen darmpje spoelen en weken
En vullen maar die darm. Hulp is dan erg handig
Het resultaat
En dan natuurlijk ff testen
En wat eet je bij worst? Juist
Het was weer eens goed gelukt. Wat is geeft worst maken toch ongelofelijk veel genoegdoening
Vriezertje ligt stampvol nu met al die voorraden.
@picosuma , dank voor het delen van het recept. Het is een heel lekker worstje al denk ik dat de smaken even de tijd nodig hebben om zich te zetten in de worst zodat ie later nog beter smaakt.
Dank voor het kijken.
Rick
Deze kerstvakantie leent zich uitermate goed om enkele voorraden weer eens aan te vullen
Na pulled pork, kroketten en bitterballen volgde gerookte zalm en kaas.
Vandaag stond worst op het programma.
Gekozen voor de onovertroffen jalapeno-cheddar worst en daarnaast een voor mij onbekende:
appel-pistache-sinaasappel worst, geinspireerd door @picosuma
Appel-pistache-sinaasappel worst | Het BBQ Genootschap
Bij de slager vlees en darm besteld
1 kilo voor de appel-pistache-sinaasappel
1,5 kilo voor de JC worst
De pic's
Lekker alles door de porkert draaien
Hier staan de 2 batches klaar, al gemengd met de ingrediënten om weer even teruggekoeld te worden.
Ondertussen darmpje spoelen en weken
En vullen maar die darm. Hulp is dan erg handig
Het resultaat
En dan natuurlijk ff testen
En wat eet je bij worst? Juist
Het was weer eens goed gelukt. Wat is geeft worst maken toch ongelofelijk veel genoegdoening
Vriezertje ligt stampvol nu met al die voorraden.

@picosuma , dank voor het delen van het recept. Het is een heel lekker worstje al denk ik dat de smaken even de tijd nodig hebben om zich te zetten in de worst zodat ie later nog beter smaakt.
Dank voor het kijken.
Rick