- Berichten
- 245
Eindelijk een beetje normale temperaturen buiten!
Nu sta ik voor de verandering eens niet alleen buiten bij de BBQ
Niets bijzonders gemaakt, gewoon doodsimpel een beetje vlees erop en genieten maar!
Gestart met hamburgers (23% lamsschouder, 77% riblap) en gekaramelliseerde uitjes in mijn nieuwe miniskillet. Tijdmanagement was stuk dus ik had de hamburgers veel te vroeg klaar en de uien nog niet zoals ik ze wilde. Daardoor geen foto van 't eindresultaat.
Daarna kogelbiefstuk met champignons gebakken in boter met peper zout en knoflook...
Even een pilsje tussendoor want ik zie hier steeds dat jullie dat ook doen. Dus dat heeft afgegeven op mij blijkbaar haha.
Uiteraard ook nog kip want zonder kip schijn ik niet te kunnen
Mexicaanse dijtjes. Recept uiteraard leverbaar op aanvraag! Echt een aanrader!!!
Als toetje een mooie ribeye.
Ik heb de overige condimenten, bijgerechten e.d. niet op de foto gezet.
Hopen dat 't weer het hele jaar zo blijft
Nu sta ik voor de verandering eens niet alleen buiten bij de BBQ

Niets bijzonders gemaakt, gewoon doodsimpel een beetje vlees erop en genieten maar!
Gestart met hamburgers (23% lamsschouder, 77% riblap) en gekaramelliseerde uitjes in mijn nieuwe miniskillet. Tijdmanagement was stuk dus ik had de hamburgers veel te vroeg klaar en de uien nog niet zoals ik ze wilde. Daardoor geen foto van 't eindresultaat.
Daarna kogelbiefstuk met champignons gebakken in boter met peper zout en knoflook...
Even een pilsje tussendoor want ik zie hier steeds dat jullie dat ook doen. Dus dat heeft afgegeven op mij blijkbaar haha.
Uiteraard ook nog kip want zonder kip schijn ik niet te kunnen

Mexicaanse dijtjes. Recept uiteraard leverbaar op aanvraag! Echt een aanrader!!!
Als toetje een mooie ribeye.
Ik heb de overige condimenten, bijgerechten e.d. niet op de foto gezet.
Hopen dat 't weer het hele jaar zo blijft

Laatst bewerkt: