BasBQ
Beef en Steak

Voorbereiden snacks

Gortelaar

Tondelzoeker
Berichten
23
Goedemorgen!

Ik ga woensdag een dag uit met wat vrienden, waarbij ik heb aangegeven dat ik wat hapjes verzorg voor onderweg.
We vertrekken namelijk rond etenstijd.

Nu leek het me wel leuk om wat frikandel burnt ends en wat moink balls mee te nemen.
Ik vroeg me echter af hoe ik dit het beste kan bereiden zo dat ik het warm kan meenemen, maar niet in tijdsnood kom.

Zou ik beide gewoon van te voren kunnen bereiden en dan kort voor vertrek in de oven kunnen opwarmen?
 
Ja dat kan.
Ik prefereer wel de magnetron, opwarmen in de oven verliezen ze wat vocht/sappigheid.

Ik weet niet wat je moet/kan voordat je gaat maar je zou er op kunnen mikken om het af te hebben en dan warm te houden terwijl het mee neemt.
edit; nog beter, lekker pulled pork maken sochtends, broodjes mee en wat coleslaw mee.
zo klaar en best te maken in de auto met een beetje toewijding.
 
Denk dat ik te weinig tijd heb om Pulled Pork te bereiden.

Hoe lang van te voren zou ik het dan kunnen maken om vervolgens nog in de magnetron op te warmen?
 
Max een dag van te voren.
Nog eerder zou ik tussendoor invriezen.

Het is maar een balletje gehakt he.. ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan