BasBQ
Beef en Steak

Voor het eerst PP

Twee uur verder: inpakken die handel.

Kerntemperatuur 68 graden. Ben benieuwd hoe lang die laatste 20 graden gaan duren.

null-21.jpg
 
Ziet er al wel lekker uit. maar laatste graden duren nog wel even. Maar dan ben je er nog niet he? Als ie 88-90 graden is, ook nog even uurtje laten rusten in folie :) Maar geduld wordt beloond.
 
Yup... Het is pas klaar als het klaar is... :D
Temp loopt langzaam op 74 graden nu.
 
18:00 uur: kerntemp: 82 graden. Nog even doorgaren....
 
Bijna....

Ik krijg ook trek. Doe mijn eitje maar even aan en pizza erop ofzo. Eens mens moet eten.
 
Gaat goed zo te zien.

Ik haal nog even een nieuwe cola :D
 
Yay! 88 graads bereikt!
Maar laat 'm toch nog even doorgaren. Het is zo'n grote homp....

Intussen gaan de kaiserbroodjes de *ven in...
 
Eraf gehaald bij 90 graden. Giga hoeveelheid vocht opgevangen. Even laten 'uitblazen' en weer ingepakt in verse folie. Uurtje nog, en dan aanvallen!!!

null-22.jpg
 
Ziet er strak uit. Het is maar goed dat we de servetten klaar hebben gelegd.
 
Nice!
 
Yeah! Job done! Eerst zoonlief aan het pullen gezet.

null-24.jpg


Lekker sappig!

null-25.jpg


En tot slot: een heerlijk broodje!

null-26.jpg
 
Maar nu wil ik eigenlijk ook wel een knorretje *snif snif* :)
 
Geweldig resultaat!

Volgens mij je varkentje meer dan verdient.
 
Gefeliciteerd met je knorretje, hij komt er vast snel aan hoor!
 
Het ziet er goed gelukt uit,lekker hoor.
 
Oeps gemist :(, gefeliciteerd met je knorretje.
 
Ziet er goed uit, lekker hoor. En gefeliciteerd met je knor.
 
Edwin zei:
Maar nu wil ik eigenlijk ook wel een knorretje *snif snif* :)

Dominique zei:
Gefeliciteerd met je knorretje, hij komt er vast snel aan hoor!

En daar is hij dan! Dat zei ik toch?
Gefeliciteerd, en goed gedaan!
 
Terug
Bovenaan Onderaan