- Berichten
- 56
Goedenavond allemaal,
Gister de procureur van 2,5 kilo in de natte pekel gedaan.
Vanochtend deze eruit gehaald en even goed afgespoeld.
Daarna laten drogen en met olie ingesmeerd en in de rub gezet.
De procureur 2 uur gerookt op berkenhout en in totaal 5 uur op 90 graden dome temp laten garen.
Daarna ingepakt, interne temperatuur tot 91 graden laten gaan (kamado op 120 graden) en in folie boot gelakt met bbqsaus.
Toen naar een kern van 94 graden waarna hij zacht als pindakaas was.
In totaal toch 12 uur nodig gehad.
Wel goed mn nieuwe inkbird controller kunnen proberen.
Deze werkte dikke prima!
Daarna lekker pullen en om 23:30 het eerste witte bolletje lekker gevuld en opgesmikkeld.
Morgen krijgt de rest van het gezin (en ik dus ook) dit voor t avondeten.
Zodat ik rustig naar Glory kan kijken!
Fijne avond allemaal!
Groet Joury
Gister de procureur van 2,5 kilo in de natte pekel gedaan.
Vanochtend deze eruit gehaald en even goed afgespoeld.
Daarna laten drogen en met olie ingesmeerd en in de rub gezet.
De procureur 2 uur gerookt op berkenhout en in totaal 5 uur op 90 graden dome temp laten garen.
Daarna ingepakt, interne temperatuur tot 91 graden laten gaan (kamado op 120 graden) en in folie boot gelakt met bbqsaus.
Toen naar een kern van 94 graden waarna hij zacht als pindakaas was.
In totaal toch 12 uur nodig gehad.
Wel goed mn nieuwe inkbird controller kunnen proberen.
Deze werkte dikke prima!
Daarna lekker pullen en om 23:30 het eerste witte bolletje lekker gevuld en opgesmikkeld.
Morgen krijgt de rest van het gezin (en ik dus ook) dit voor t avondeten.
Zodat ik rustig naar Glory kan kijken!
Fijne avond allemaal!
Groet Joury