BasBQ
Beef en Steak

voor de eerste keer ribs van de primo....

 

borretje

Vuurmaker
Berichten
65
Ze waren heerlijk....



















 
Dat ze lekker waren geloof ik best.
 
In zo'n omgeving smaakt een ouwe schoenzool van de Primo ook nog lekker!
 
Ja hoor, dit lust ik zekersssssss
 
geweldig, dit ziet er helemaal lekker uit, ik denk dat jullie heerlijke ribbels hebben gegeten
 
mooie ribs, prachtige BBQ en adembenemende omgeving!
 
Mooie ribs op zo'n dikke barbecue!
 
Lekkere ribs blijft een mooi ding om te zien zo'n Primo.
 
Kan er hoop op kwijt (Primo XL geloof ik), lekkere ribbels.

Vraagje, ik zie dat je Swissflame gebruikt voor het aanmaken van je Q, zit daar een verschil in met de traditionele aanmaak blokjes? Ik gebruik altijd de traditionele aanmaak blokjes voor mijn BGE en dat gaat gewoon goed.
 
Lekkere ribbels!! er zat nog een hotdog tussen ook!!! :D
 
Klopt Ja, die vind bbq'n al net zo leuk!
 
De swiss flame zijn geweldig, ik gebruik er meestal 1 of 2 voor de primo, ze stinken niet en branden lekker lang, ik zou niet anders meer willen
 
Big-T +1
 
borretje zei:
De swiss flame zijn geweldig, ik gebruik er meestal 1 of 2 voor de primo, ze stinken niet en branden lekker lang, ik zou niet anders meer willen

Ok, ik blijf voorlopig wel aanmaakblokjes gebruiken. Het geurt wel maar echt stinken doen ze niet (uitgezonderd de kerosine versie).
En......ik krijg nog steeds honger als ik jou foto's zie.
 
Bedankt voor de leuke reacties!
Heb overigens de ribben in een american brine gehad van Steven, heerlijk, toen 2,5 - 1,5-0,5
 
Terug
Bovenaan Onderaan