Beef en Steak

Voor de eerste keer Pulled Pork.

 
 
 
 

Frits

Administrator
Forumleiding
Berichten
21.449
Dit jaar dan, heb natuurlijk wel eens vaker Pulled Pork gemaakt 😉.

Eergisteren de procureurs gerubt.

IMG_6726.jpeg


IMG_6727.jpeg


Gisteren op de barbecue

IMG_6733.jpeg


Temperatuur

IMG_6734.jpeg


Temperatuur was toch iets opgelopen, dus na vier uur

IMG_6737.jpeg


Insmeren en inpakken

IMG_6740.jpeg


IMG_6742.jpeg


Een dikke twee uurtjes later was de eerste al klaar. Even opengemaakt om de bark weer stevig te krijgen volgens de noskos methode.

IMG_6745.jpeg


De tweede was twintig minuten later klaar.
Na het uitwasemen en een uurtje rusten, het vlees uit elkaar getrokken (helaas geen foto).

Vanochtend uit de koelkast.

IMG_6757.jpeg


En keurig geportionerrd.

IMG_6758.jpeg


Bedankt voor het kijken.
 
Ik schrok mij een hoedje door de titel :P

Lekker gewerkt, Frits!
 
Titel zette mij ook ff op het verkeerde been 😄
Ziet er goed uit!
En slim idee om er zo zakjes van te maken!
Hoe groot maak jij de porties?
 
Zoals wel eens vaker hier op het forum terecht wordt opgemerkt: "Geen betere raad dan voorraad".
 
De titel creëerde vooral heel veel verwachtingen bij de 'Fritswatchers" ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan