BasBQ
Beef en Steak

Vol keteltje

 
 
 

tdp

Sprokkelaar
Berichten
26
Afgelopen vrijdag 12 rekjes ribben op een 57 weber, past net :) Enige nadeel was dat de Iberico spareribs zo vet zijn, dat ik er wel druk mee werd om de vlammen tegen te gaan, ondanks de diffuser plate die ik gebruik. Deze na 1,5 uur ingepakt, ook om het druipen tegen te gaan, en deze nog een uur op de bbq. Deze af laten koelen en de volgende dag in het folie warm gemaakt en afgelakt. Donders lekker!
7AC8968D-5146-4758-A083-7A36191E9483.jpeg
 
Wat een feest!
Echt, van mooie ribben kan je blijven eten.
Vind dit wel een stoere foto hoor, je bbq vol met ribben.
Lekker hoor
 
Ziet er fantastisch uit de ketel vol met heerlijke ribbels.

Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk
 
Was inderdaad net genoeg, haha! Voordeel van ribben is dat je het ook doorlopend als hapje kunt serveren! Maar inderdaad wel een imposant plaatje, daar vielen de hamburgers gisteren bij in het niet ;)
 
Top man. Q-tje eens goed volgeladen.
 
De sky is the limit, bijna dan toch

Verstuurd vanaf mijn moto g(8) power met Tapatalk
 
Volle bak! Wat een heerlijke avond moet dat geweest zijn!
 
Terug
Bovenaan Onderaan