BasBQ
Beef en Steak

Vol keteltje

tdp

Sprokkelaar
 
 
 
Berichten
26
Afgelopen vrijdag 12 rekjes ribben op een 57 weber, past net :) Enige nadeel was dat de Iberico spareribs zo vet zijn, dat ik er wel druk mee werd om de vlammen tegen te gaan, ondanks de diffuser plate die ik gebruik. Deze na 1,5 uur ingepakt, ook om het druipen tegen te gaan, en deze nog een uur op de bbq. Deze af laten koelen en de volgende dag in het folie warm gemaakt en afgelakt. Donders lekker!
7AC8968D-5146-4758-A083-7A36191E9483.jpeg
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
5.387
Wat een feest!
Echt, van mooie ribben kan je blijven eten.
Vind dit wel een stoere foto hoor, je bbq vol met ribben.
Lekker hoor
 

RvdK

Stoker
 
 
 
Berichten
389
Ziet er fantastisch uit de ketel vol met heerlijke ribbels.

Verstuurd vanaf mijn SM-A202F met Tapatalk
 

tdp

Sprokkelaar
 
 
 
Berichten
26
Was inderdaad net genoeg, haha! Voordeel van ribben is dat je het ook doorlopend als hapje kunt serveren! Maar inderdaad wel een imposant plaatje, daar vielen de hamburgers gisteren bij in het niet ;)
 

NonSens

Pitmaster
 
 
 
 
Berichten
551
De sky is the limit, bijna dan toch

Verstuurd vanaf mijn moto g(8) power met Tapatalk
 
Bovenaan Onderaan