- Berichten
- 1.588
Vandaag een keertje vogelnestjes in spek gemaakt.
Normaal doe ze zonder spek in de oven.
Vandaag een keertje in de kamado.
Heb het gehakt simpel gekruid met peper en zout, scheutje tomatenpuree en Worstester saus, eitje erdoor heen en een beetje paneermeel omdat het gehakt wat te vochtig was.
Gekookt eitje met daaromheen een 160 gr van het gehakt en dan een 8 tal reepjes spek van 1 MM dik.
Dan de ballen in een klein gietijzeren pannetje.
Q op 200 gr en een half uurtje later waren ze kerntemperatuur 67 gr en mochten ze eraf.
2 heb ik nog ingesmeerd met een zelf gemaakte BBQ saus.
Normaal doe ze zonder spek in de oven.
Vandaag een keertje in de kamado.
Heb het gehakt simpel gekruid met peper en zout, scheutje tomatenpuree en Worstester saus, eitje erdoor heen en een beetje paneermeel omdat het gehakt wat te vochtig was.
Gekookt eitje met daaromheen een 160 gr van het gehakt en dan een 8 tal reepjes spek van 1 MM dik.
Dan de ballen in een klein gietijzeren pannetje.
Q op 200 gr en een half uurtje later waren ze kerntemperatuur 67 gr en mochten ze eraf.
2 heb ik nog ingesmeerd met een zelf gemaakte BBQ saus.