Ik wil voor mijn le maitre smoker een teppanyaki plaat maken omdat de originele krom schijnt te trekken en ik deze op het eerste oog ook wat dun en duur vind.
op het werk doen we veel met s235, nu kan ik me voorstellen dat dit niet het beste staal is hiervoor vanwege juist de bewerkbaarheid van dit staal maar kan het kwaad is de vraag.
daarnaast heb ik zo nu en dan ook wel de mogelijkheid om een mooi stukje RVS te scoren, of het nou 304 of 316 is maakt volgens mij voedsel veilig weinig uit toch?
kortom, welke staalsoort is aan te raden, wat wordt bijvoorbeeld voor een ofyr gebruikt, voorkeur voor rvs of staal(warmte verdelende eigenschappen zijn wel iets anders vaak)?
iemand die mij hier wat meer info over kan geven?
op het werk doen we veel met s235, nu kan ik me voorstellen dat dit niet het beste staal is hiervoor vanwege juist de bewerkbaarheid van dit staal maar kan het kwaad is de vraag.
daarnaast heb ik zo nu en dan ook wel de mogelijkheid om een mooi stukje RVS te scoren, of het nou 304 of 316 is maakt volgens mij voedsel veilig weinig uit toch?
kortom, welke staalsoort is aan te raden, wat wordt bijvoorbeeld voor een ofyr gebruikt, voorkeur voor rvs of staal(warmte verdelende eigenschappen zijn wel iets anders vaak)?
iemand die mij hier wat meer info over kan geven?