- Berichten
- 524
Hallo,
Na de post van Zbbqz met zijn chickie zonder blikie van 2 januari. Dacht ik, die wil ik ook wel maken. Dus gister maar aan het bbq-en gegaan.
De kip heb ik gevlinderd en in de Magic dust gezet. Wat ik een lekker pittige rub vind en ik blij ben dat ik er nog van over heb. http://bbq.about.com/od/rubrecipes/r/bl50617d.htm
De courgette en aubergine heb ik flink zout op gedaan zodat het vocht eruit kon trekken en ik deze later kon grillen samen met paprika en tomaat.
De bbq heb ik klaar gemaakt voor indirect grillen op 180C met wat appelhout. Heb ook de SJ erbij gehaald om de groente te grillen
Ik heb er ook aardappelpannenkoeken bij gebakken. Pannenkoekenbeslag zonder zout en met geraspte aardappels. Zag het vd week bij masterchef o.i.d en dacht waarom niet is weer een iets anders als patat of gebakken aardappels.
Heb de kip er bij 75C uit gehaald en die was lekker sappig. Hier het resultaat:
En iedereen vond het lekker!
Na de post van Zbbqz met zijn chickie zonder blikie van 2 januari. Dacht ik, die wil ik ook wel maken. Dus gister maar aan het bbq-en gegaan.
De kip heb ik gevlinderd en in de Magic dust gezet. Wat ik een lekker pittige rub vind en ik blij ben dat ik er nog van over heb. http://bbq.about.com/od/rubrecipes/r/bl50617d.htm
De courgette en aubergine heb ik flink zout op gedaan zodat het vocht eruit kon trekken en ik deze later kon grillen samen met paprika en tomaat.
De bbq heb ik klaar gemaakt voor indirect grillen op 180C met wat appelhout. Heb ook de SJ erbij gehaald om de groente te grillen


Ik heb er ook aardappelpannenkoeken bij gebakken. Pannenkoekenbeslag zonder zout en met geraspte aardappels. Zag het vd week bij masterchef o.i.d en dacht waarom niet is weer een iets anders als patat of gebakken aardappels.

Heb de kip er bij 75C uit gehaald en die was lekker sappig. Hier het resultaat:

En iedereen vond het lekker!
