- Berichten
- 284
Beste leden,
Ik zit op dit moment een stuk uit Planet BBQ te lezen omtrent de 7 mythes over het grillen van vlees.
Nu schijft Steven bij nummer 2 dat, en ik quote "vlees op kamertemperatuur brengen is rampzalig en wordt in geen enkel steakrestaurant gedaan".
Met daarbij "Vlees moet tot het grillen koud - en bacterijvrij - worden bewaard. (Bij temperaturen van 300-400 graden celcius is het vlees in een paar seconden genoeg verhit".
Nu ben ik heel erg benieuw wat jullie van deze uitspraak vinden? Zelf leg ik mijn steaks altijd een uur voor gebruik uit de koelkast.
Wat is jullie mening en werkwijze? Want wanneer ik in de search het steekwoord "kamertemperatuur" opvoer krijg ik vrij veel resultaten waar mensen juist aanbevelen om dit wel te doen.
Mogelijk dat deze discussie al eens eerder is gevoerd, maar ik kan dat draadje niet zo snel vinden.
Erg benieuwd naar jullie ervaringen.
Jeroen
Ik zit op dit moment een stuk uit Planet BBQ te lezen omtrent de 7 mythes over het grillen van vlees.
Nu schijft Steven bij nummer 2 dat, en ik quote "vlees op kamertemperatuur brengen is rampzalig en wordt in geen enkel steakrestaurant gedaan".
Met daarbij "Vlees moet tot het grillen koud - en bacterijvrij - worden bewaard. (Bij temperaturen van 300-400 graden celcius is het vlees in een paar seconden genoeg verhit".
Nu ben ik heel erg benieuw wat jullie van deze uitspraak vinden? Zelf leg ik mijn steaks altijd een uur voor gebruik uit de koelkast.
Wat is jullie mening en werkwijze? Want wanneer ik in de search het steekwoord "kamertemperatuur" opvoer krijg ik vrij veel resultaten waar mensen juist aanbevelen om dit wel te doen.
Mogelijk dat deze discussie al eens eerder is gevoerd, maar ik kan dat draadje niet zo snel vinden.
Erg benieuwd naar jullie ervaringen.
Jeroen