Binnenkort een dagje spareribs bakken.
met vrienden onder het genot van een biertje flink wat spareribs van aalvink op de bbq. B-).
Nu zoek ik eigenlijk wat andere vleessoorten die op die temperatuur meekunnen maar niet zo lang hoeven. dan hebben we tijdens het wachten ook wat te kanen.
bedoeling is low & slow dus zal de bbq zal rond de 110- 120gr staan zo'n zes uur lang.
een rollade is wellicht een optie maar mijn gebrek aan creativiteit/ervaring brachten me ertoe de vraag hier te droppen.
iemand een suggestie?
met vrienden onder het genot van een biertje flink wat spareribs van aalvink op de bbq. B-).
Nu zoek ik eigenlijk wat andere vleessoorten die op die temperatuur meekunnen maar niet zo lang hoeven. dan hebben we tijdens het wachten ook wat te kanen.
bedoeling is low & slow dus zal de bbq zal rond de 110- 120gr staan zo'n zes uur lang.
een rollade is wellicht een optie maar mijn gebrek aan creativiteit/ervaring brachten me ertoe de vraag hier te droppen.
iemand een suggestie?