BasBQ
Beef en Steak

vlees binnen,nu.....

 

borretje

Vuurmaker
Berichten
65
Goedemorgen,
Ik heb gisteren mijn bestelling van Beef Exclusief binnen gekregen,ziet er weer top uit,maar ik krijg as zondag met dat heerlijke weer(hopen we)5 mensen te eten,ben alleen aan het piekeren wat ik met het bestelde vlees ga doen kwam bereiding enz enz....Ik heb het volgende binnen gekregen:

Wagyu Beef Inside Skirt  ca. 1.700 gram

Black Angus 100 grain fed (Australie) Tomahawk steak ca. 1.145 gram

Italiaanse Chianina Fiorentina steak ca. 700 gram

Italiaanse Chianina Sukade steak  (6 steaks van ongeveer 350gr)

Black Angus 100 grain fed (Australie) Sukade "gesplitst" (Flat Iron) ca. 1.000 gram

Heeft iemand goede ideeen of moet ik het vlees "puur" laten?

Groeten John  :-S
 
Ik zou niet meer als peper en zout gebruiken.
En je zou er een Chimmichurie bij kunnen serveren.
 
Idd, als je zo'n kwaliteit vlees binnenhaalt, moet je het vlees voor zich laten spreken en niet maskeren.

Dus zoals Mike gezegd, gewoon basiskruiding peper/zout is voldoende.
 
Mike v R zei:
Ik zou niet meer als peper en zout gebruiken.
En je zou er een Chimmichurie bij kunnen serveren.

Mike +1
 
Grof zeezout en peper is meer als voldoende!
 
Helemaal goed en ik sluit me ook aan bij de rest. Zelf doe ik er vooraf peper op en pas na de sessie grof zeezout. :)
 
Mike v R zei:
Ik zou niet meer als peper en zout gebruiken.
En je zou er een Chimmichurie bij kunnen serveren.

+2
Meer zou zonde zijn van dat mooie vlees.
 
dus het gaat lekker zeezout en peper worden,ben zooo benieuwd naar de steak fiorentina!
Het is inderdaad mooi vlees van Beef exclusief,heeerlijk!
Ze geven je ook altijd goed advies,dus wordt een mooie dag morgen....

2014-09-27 16.05.34 by borretje1, on Flickr
 
Het was geweldig!! Vooral het wagyu-vlees!
 
Terug
Bovenaan Onderaan