Gisteren vlaams stoofvlees op de Kamado gemaakt naar recept van BBQ helden.
Eerste keer dat ik dutch oven gebruikt hebt, hij stond al een tijdje te wachten...
1 kilo riblapen die ik in blokjes moet snijden
Riblappen en uien klaar en heerlijke trappist die ik ga gebruiken, Achelse zit hier vlakbij.
Even het vlees aanbakken, kort er uit, uitjes aanbakken, bier erbij.
Vlees, bier ui, tijm, laurier, appelstroop en een bruine boterham besmeerd met mosterd in de dutch oven.
3 uur later klaar om te eten. Uiteraard met frieten en belgische mayonaise.
Was erg lekker en niet heel erg veel werk
Eerste keer dat ik dutch oven gebruikt hebt, hij stond al een tijdje te wachten...
1 kilo riblapen die ik in blokjes moet snijden
Riblappen en uien klaar en heerlijke trappist die ik ga gebruiken, Achelse zit hier vlakbij.
Even het vlees aanbakken, kort er uit, uitjes aanbakken, bier erbij.
Vlees, bier ui, tijm, laurier, appelstroop en een bruine boterham besmeerd met mosterd in de dutch oven.
3 uur later klaar om te eten. Uiteraard met frieten en belgische mayonaise.
Was erg lekker en niet heel erg veel werk
