BasBQ
Beef en Steak

Vitello tonnato

 
 
 

Paddy

Stoker
Berichten
272
Op eerste Kerstdag mocht ik het voorgerecht maken: vitello tonnato.
Had al foto’s gepost in het receptendeel, maar hier ook als inzending voor de fotowedstrijd.

Rub met gerookte paprikapoeder, cayennepeper en knoflookpoeder.
82EAB0D8-E917-48C9-9E62-BA393779276B.jpeg


Uurtje roken met kersenhout tot 52C
EFF5E1BD-4E2B-467E-9345-4C4A4B86FDF7.jpeg


44A4E717-C0EF-4772-A92B-1C77B261EFA7.jpeg


De tonijnsaus gemaakt met ansjovis, kappertjes, citroensap, mayo en peper
2B6BC730-2D00-438D-BE99-724491DF8D5F.jpeg


E9FE1EEA-7467-4F10-85CF-33C8F5290082.jpeg


0D4896E6-E5CD-4BEF-9C34-4376E717CD78.jpeg
 
Ziet er lekker uit zeg!
 
Hier ook favoriet, ik had een klein tikkie sherry bij de tonijn mayo gedaan. Zalig! Mooi gerechtje!
 
Mooie foto's! Nog nooit gemaakt en staat zeker op de lijst. De plakken lijken me wat dik, of zit ik het dan (on/terecht) met carpaccio te vergelijken?
 
Vitello..altijd heerlijk
 
Soms vraag je je af waarom heb ik dit nog nooit gemaakt......??
Deze komt hoog op mijn todo lijst!!
 
Ik sluit me aan bij de mensen die dit gerecht op de todo lijjst zetten.
Vooral de tonijn saus trekt mijn aandacht.
 
Ziet er heerlijk uit. Ik hou er van. Helaas niet iedereen thuis, dus komt er nooit van.
 
Terug
Bovenaan Onderaan