BasBQ
Beef en Steak

Vitello tonnato

Paddy

Stoker
 
 
 
Berichten
268
Op eerste Kerstdag mocht ik het voorgerecht maken: vitello tonnato.
Had al foto’s gepost in het receptendeel, maar hier ook als inzending voor de fotowedstrijd.

Rub met gerookte paprikapoeder, cayennepeper en knoflookpoeder.
82EAB0D8-E917-48C9-9E62-BA393779276B.jpeg


Uurtje roken met kersenhout tot 52C
EFF5E1BD-4E2B-467E-9345-4C4A4B86FDF7.jpeg


44A4E717-C0EF-4772-A92B-1C77B261EFA7.jpeg


De tonijnsaus gemaakt met ansjovis, kappertjes, citroensap, mayo en peper
2B6BC730-2D00-438D-BE99-724491DF8D5F.jpeg


E9FE1EEA-7467-4F10-85CF-33C8F5290082.jpeg


0D4896E6-E5CD-4BEF-9C34-4376E717CD78.jpeg
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.710
Ziet er lekker uit zeg!
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.205
Hier ook favoriet, ik had een klein tikkie sherry bij de tonijn mayo gedaan. Zalig! Mooi gerechtje!
 

Dennis H

Stoker
 
 
 
Berichten
346
Mooie foto's! Nog nooit gemaakt en staat zeker op de lijst. De plakken lijken me wat dik, of zit ik het dan (on/terecht) met carpaccio te vergelijken?
 

Lennart_Diegast

Kooltjesharker
 
Berichten
187
Vitello..altijd heerlijk
 

Cherrywood

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.840
Soms vraag je je af waarom heb ik dit nog nooit gemaakt......??
Deze komt hoog op mijn todo lijst!!
 

MartinK

Kooltjesharker
 
Berichten
228
Ik sluit me aan bij de mensen die dit gerecht op de todo lijjst zetten.
Vooral de tonijn saus trekt mijn aandacht.
 

Pascal

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
1.706
Ziet er heerlijk uit. Ik hou er van. Helaas niet iedereen thuis, dus komt er nooit van.
 
Bovenaan Onderaan