BasBQ
Beef en Steak

Vitello Tonnato

 

tomvond

Vuurmaker
Berichten
65
Men neme 1 kalfsmuis, smeren deze in met mosterd. Daarna, zeggen we tot morgen.
De volgende dag mosterd eraf spoelen en peper zout erop.

Vervolgens de BBQ op 70 graden tot de kern 48 graden is. Gevolgd door een snelle dicht schroei sessie :)
Vacuum trekken en het ijswater in.
Eenmaal koud in dunne plakjes snijden met de snijmachine. Klein beetje rucola en tonijnmayonaise er over en genieten maar.

Leer moment voor de volgende keer iets meer foto's maken :) ... weet niet waarom die ene op zn kant staat

IMG_20160424_115808.jpg


20160424_184103.jpg
 
Water stroomt me in de mond, hij staat meteen hoog op de todo!
Nog extra tips / verbeterpunten? (Behalve meer fotos :D )
Rookhout gebruikt?
 
nee ik heb geen rookhout gebruikt. ik heb een klein kolenmandje gevouwen hou ik mn q zo rond de 60 70 graden. Rust kan je redden

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

 
Kijk, d?t is dus verse vitello tonato! Lekker man.
 
En Hopla, op de lijst!!
 
Mooi gemaakt zeg. Hier ook op de todo!


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk
 
Ik wil deze bereiding aankomend gaan maken. Hoeveel tijd ben je ongeveer kwijt met het op temperatuur brengen van de kalfsmuis?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan