BasBQ
Beef en Steak

Vis op een kersen houtblad.

 
 

outwell

Kooltjesharker
Berichten
206
Vandaag een heerlijk maaltje met een garnaaltje en een forel!!
Gegaard op een kersen houtblad.
Nog nooit zo gedaan, maar ik kan niet zeggen dat er een rooksmaakje erop zat.
Daarnaast wat mais en aardappelkroketjes en een dillesausje voor bij de vis.
Wel heerlijk genoten.
3a946e3251ff758a003af5e82c1b488c.jpg
13937bf6af35a8925fbf3ec224ba6303.jpg
451a04066bdf8262fa2f3bb915534cc5.jpg


Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Ziet er heerlijk uit hoor.
Heb zelf ook wel eens van die houtbladen gekocht. Moesten eerst geweekt worden waarna je je vis/vlees er in kan rollen, als een pakketje zeg maar. Dan proefde je toch wel de houtsmaak hoor.
 
Ridevi71 zei:
Ziet er heerlijk uit hoor.
Heb zelf ook wel eens van die houtbladen gekocht. Moesten eerst geweekt worden waarna je je vis/vlees er in kan rollen, als een pakketje zeg maar. Dan proefde je toch wel de houtsmaak hoor.
Ik heb ze ook eerst geweekt, maar ik kon ze niet volledig inpakken.

Verstuurd vanaf mijn Moto G (5) met Tapatalk

 
Kreeg je op zich wel rook uit de schoorsteen dan?
Het lijkt voor mij alsof je wat te voorzichtig bent geweest en het geheel niet hard genoeg hebt geroosterd.
Het ziet er wel erg lekker uit hoor!
 
Mooi gerecht. En een leuke manier van bereiden. En het oogt ook wel stoer zo.
Iets om te onthouden voor een feestje
 
Terug
Bovenaan Onderaan