- Berichten
- 53
Gisteren Vietnamese Bún thịt nướng gemaakt.
De 'thịt nướng', gegrild vlees, is gemarineerde speklap.
Naast deze heerlijke stokjes nog vis gemarineerd met limoen rasp, citroengras, knoflook en vissaus. Deze gestoomd in bananenblad in de oven.
BBQles voor de volgende keer:
Iets kortere stokjes maken. De uiteinden lagen net te dicht op de kolen waardoor die een beetje te snel gingen.
De 'thịt nướng', gegrild vlees, is gemarineerde speklap.
- In dunne plakjes snijden.
- Marineren met fijn gesneden knoflook, paar stengels citroengras, sesamzaadjes en vissaus.
- De dunne plakjes spek aan de prikkers rijgen.
- Vervolgens indirect gegrild bij 220 C.
Naast deze heerlijke stokjes nog vis gemarineerd met limoen rasp, citroengras, knoflook en vissaus. Deze gestoomd in bananenblad in de oven.
BBQles voor de volgende keer:
Iets kortere stokjes maken. De uiteinden lagen net te dicht op de kolen waardoor die een beetje te snel gingen.