Als beginner ga ik zo meteen mijn tweede gerecht maken: Bobby Flays Zalm. Die moet eerst op directe wijze zo'n kleine 20 minuten op 150 -180 graden. Nu wil ik er krielaardappeltjes bij eten en wil ik een minuut op 20-30 op 200 graden.
Kan dat tegelijk in de bbq? Of eerst de zalm en als die eenmaal klaar zijn, de temperatuur omhoog en dan de aardappelen erin. Maar hoe hou ik de zalm dan een beetje warm in dat half uurtje?
Dit soort dillema's zal ik wel vaker krijgen, meer algemeen zouden mijn vragen zijn:
- (hoe) kan ik gerechten tegelijk op verschillende temperaturen bereiden?
- hoe kan ik gerechten even warm houden? Sowieso ben ik daar wel benieuwd naar want plannen is niet mijn sterkte kant.
Alvast bedankt voor de reacties!
Kan dat tegelijk in de bbq? Of eerst de zalm en als die eenmaal klaar zijn, de temperatuur omhoog en dan de aardappelen erin. Maar hoe hou ik de zalm dan een beetje warm in dat half uurtje?
Dit soort dillema's zal ik wel vaker krijgen, meer algemeen zouden mijn vragen zijn:
- (hoe) kan ik gerechten tegelijk op verschillende temperaturen bereiden?
- hoe kan ik gerechten even warm houden? Sowieso ben ik daar wel benieuwd naar want plannen is niet mijn sterkte kant.
Alvast bedankt voor de reacties!