- Berichten
- 302
Dus ook maar een poging om.pulled pork te maken.
Dus vrijdag avond de 2.8 kilo procureur in de Noskos pulled pork rub gezet ingepakt in folie nachtje in de koelkast.
Zaterdag morgen 6.30 wekkertje ging. Bakje koffie en de weber 47 maar op de gloei. Had vrijdag de snake al gelegd. 7.30 de Dammers briketten in de q. 07.50 q netjes 120 graden. De procureur erop met appel en kersen hout. De timer gezet en om precies 5 uur later had ik een kern temp van 73 graden.
De procureur ingesmeerd met Noskos bbq saus. en om 14.00 alles ingepakt in een dubbele laag folie. Kern thermometer geplaatst en om 17.40 had ik een temp van 93 graden kern. Geprikt met de thermopen en alles was goed gaar.
Handschoentjes aan en pullen maar. Heerlijk op broodje met kool/wortel sla.
- ingrediënten
2.8 kilo procureur
bbqsaus
bbq rub
Dus vrijdag avond de 2.8 kilo procureur in de Noskos pulled pork rub gezet ingepakt in folie nachtje in de koelkast.
Zaterdag morgen 6.30 wekkertje ging. Bakje koffie en de weber 47 maar op de gloei. Had vrijdag de snake al gelegd. 7.30 de Dammers briketten in de q. 07.50 q netjes 120 graden. De procureur erop met appel en kersen hout. De timer gezet en om precies 5 uur later had ik een kern temp van 73 graden.
De procureur ingesmeerd met Noskos bbq saus. en om 14.00 alles ingepakt in een dubbele laag folie. Kern thermometer geplaatst en om 17.40 had ik een temp van 93 graden kern. Geprikt met de thermopen en alles was goed gaar.
Handschoentjes aan en pullen maar. Heerlijk op broodje met kool/wortel sla.
- ingrediënten
2.8 kilo procureur
bbqsaus
bbq rub
Laatst bewerkt: