BasBQ
Beef en Steak

Verjaardags pulled pork

 
 

VeloChill

Kooltjesharker
Berichten
129
Vaandaag weer eens PP en deze keer volgens noskos wedstrijd methode.

Gisteravond voor ik ging slapen de procureur gerubbed met Southern Succor Pork rub, zo zag ie eruit na wat uurtjes chillen in de koelkast.
DSC_0010.jpg


Het ei om 8.30 aangestoken en voordat de platesetter erop ging 2 stukjes appelhout toegevoegd.
DSC_0009.jpg


Om 9.00 was het ei op temperatuur en de procureur op het rooster gelegd.
DSC_0011.jpg


De heatermeter controleert de temp, hier een overzichtje tot nu toe

plaatje is clickable om naar de LIVE heatermeter te gaan
 
mooi hoor, dat wordt smullen vanavond
 
Echt fantastisch die Heater Meterlink...  :-O
 
Gaat lekker
 
Echt gaaf!!! toch even geklikt LEUK
 
Dat kan niet mislukken.
Ff meegekeken, geinig hoor. Eetze straks!
 
Precies om zes uur eraf zie ik! Geen privacy meer met zo'n heater meter...  :>
 
hij is er af zoals al werd opgemerkt ;) en hij smaakte goed

Na 4 uur erop
DSC_0012.jpg


Na 5 uur, tijd voor de glaze
DSC_0013.jpg


Met de glaze erop
DSC_0014.jpg


Weer 2 uur later
DSC_0017.jpg


In folie terug erop
DSC_0018.jpg


ping... 88 graden
DSC_0022.jpg


Het pullen ging lastiger dan ik gewend ben...ik heb hem niet laten rusten ivm het bezoek, dus dat ga ik de volgende keer wel doen om te kijken of het verschil maakt.
DSC_0023.jpg


Ook had ik het idee dat vrij veel vet nog zachter kon, alsof ik nog niet op de juiste temp zat, nu had deze procureur ook meer vet dan ik normaal heb, dus dat kan het ook nog zijn...

Helaas geen foto van een broodje...

Heatermeter overzicht
HM2.png
 
Ziet er goed uit , moet een leuke/lekkere verjaardag worden !!!!
 
Ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan