- Berichten
- 301
Bij de zalm die we vanavond hadden http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=3770.0 heb ik ook wat venusschelpen gemaakt,
aangezien ik deze nog in de vriezer had en forum member Riona vd week iets vroeg over mosselen kwam ik met dit idee..
Schelpen,boter en knoflook in een bakje..
Heb ze eerste 2/3min op het directe deel gehad (geen foto) toen nog even indirect voor een rooksmaakje..
Ready!!
Op...(helaas)
Erg lekker,baalde ervan dat ik er niet meer had gemaakt.. :-[ :'(
aangezien ik deze nog in de vriezer had en forum member Riona vd week iets vroeg over mosselen kwam ik met dit idee..
Schelpen,boter en knoflook in een bakje..

Heb ze eerste 2/3min op het directe deel gehad (geen foto) toen nog even indirect voor een rooksmaakje..


Ready!!

Op...(helaas)

Erg lekker,baalde ervan dat ik er niet meer had gemaakt.. :-[ :'(