Stefan 86
Tondelzoeker
- Berichten
- 3
Snel klaar en o zo lekker!
- 1x venkel (fijn gesneden)
- 1x courget (in maantjes gesneden)
- Handjevol olijven (grof gehakt)
- Look naar smaak (fijn gesneden)
- Italiaanse kruiden
- Bouillon blokje
- 250 gr puntalette
- ca. 650 ml kokend water
- Klontje boter en een scheutje balsamicoazijn
- Lekker stukje vlees!
=> Kamado indirect op ca. 200°C.
=> Eerst ca. 10 minuten de venkel en courgette aanstoven.
=> Olijven, look, bouillon en kruiden toevoegen en eventjes meestoven.
=> Kokend water toevoegen en goed doorroeren.
=> Puntalette toevoegen zonder te roeren en deksel er op gedurende 15 tot 20 minuten. (indien nodig wat water toevoegen als het te fel uitdroogt)
=> Een klontje boter en een scheutje balsamicoazijn er door roeren.
=> Bijhorende stukje vlees grillen.
=> Afwerken met wat (zelf koud gerookt) grof zout en peper.
En SMAKELIJK!
- 1x venkel (fijn gesneden)
- 1x courget (in maantjes gesneden)
- Handjevol olijven (grof gehakt)
- Look naar smaak (fijn gesneden)
- Italiaanse kruiden
- Bouillon blokje
- 250 gr puntalette
- ca. 650 ml kokend water
- Klontje boter en een scheutje balsamicoazijn
- Lekker stukje vlees!
=> Kamado indirect op ca. 200°C.
=> Eerst ca. 10 minuten de venkel en courgette aanstoven.
=> Olijven, look, bouillon en kruiden toevoegen en eventjes meestoven.
=> Kokend water toevoegen en goed doorroeren.
=> Puntalette toevoegen zonder te roeren en deksel er op gedurende 15 tot 20 minuten. (indien nodig wat water toevoegen als het te fel uitdroogt)
=> Een klontje boter en een scheutje balsamicoazijn er door roeren.
=> Bijhorende stukje vlees grillen.
=> Afwerken met wat (zelf koud gerookt) grof zout en peper.
En SMAKELIJK!