Beef en Steak

Venkelrisotto met een lekker stukje Limousin-biefstuk

Stefan 86

Tondelzoeker
Berichten
3
Snel klaar en o zo lekker!

20251108_183218.jpg


20251108_173152.jpg
20251108_160838.jpg


20251108_173306.jpg
20251108_181716.jpg


- 1x venkel (fijn gesneden)
- 1x courget (in maantjes gesneden)
- Handjevol olijven (grof gehakt)
- Look naar smaak (fijn gesneden)
- Italiaanse kruiden
- Bouillon blokje
- 250 gr puntalette
- ca. 650 ml kokend water
- Klontje boter en een scheutje balsamicoazijn
- Lekker stukje vlees!

=> Kamado indirect op ca. 200°C.
=> Eerst ca. 10 minuten de venkel en courgette aanstoven.
=> Olijven, look, bouillon en kruiden toevoegen en eventjes meestoven.
=> Kokend water toevoegen en goed doorroeren.
=> Puntalette toevoegen zonder te roeren en deksel er op gedurende 15 tot 20 minuten. (indien nodig wat water toevoegen als het te fel uitdroogt)
=> Een klontje boter en een scheutje balsamicoazijn er door roeren.
=> Bijhorende stukje vlees grillen.
=> Afwerken met wat (zelf koud gerookt) grof zout en peper.

En SMAKELIJK! 🤤
 
Dat ziet er echt heel lekker uit!
 
Je brengt me op ideeën. Lekker.
 
:love: Ziet er erg goed uit. Risotto met een stukje vlees van de BBQ altijd lekker.
 
Terug
Bovenaan Onderaan