- Berichten
- 406
Hoi,
Al eerder gepost, krijg zaterdag veel eters over de vloer en ik ben bang dat ik wat weinig heb. Ik heb PP en kipshoarma maar de PP is wat aan de karige kant.
Ik heb nog een varkensschouder van 2,5 kg in de vriezer maar ik heb tijd gebrek (dat wil zeggen ik wil op mijn feestdag niet om 4:00 uur opstaan om de Q aan te steken - dat gaat me wat te ver) en ik moet (=wil) ook nog helpen met de sportdag van mijn dochter (kilometer verder dus ik kan lekker op en neer om te bedruipen
)
Op risico dat ik van het forum wordt geflikkerd en met pek en veren het dorp uitgejaagd.... ga ik het toch voorstellen:
Stel dat ik die varkensschouder nu doormidden snij :-O :blush: :-O. Dan heb ik twee stukken van 1,25Kg.
Theoretisch zou dat de bereidingstijd met de helft verkorten... maar hoe zit dat dan met de smaak?
Mijn eerste PP was iets meer dan een kilo en die was enorm super goed gelukt en kei lekker!
Mocht ik zo meteen niet meer in kunnen loggen op het forum dan begrijp ik dat
Al eerder gepost, krijg zaterdag veel eters over de vloer en ik ben bang dat ik wat weinig heb. Ik heb PP en kipshoarma maar de PP is wat aan de karige kant.
Ik heb nog een varkensschouder van 2,5 kg in de vriezer maar ik heb tijd gebrek (dat wil zeggen ik wil op mijn feestdag niet om 4:00 uur opstaan om de Q aan te steken - dat gaat me wat te ver) en ik moet (=wil) ook nog helpen met de sportdag van mijn dochter (kilometer verder dus ik kan lekker op en neer om te bedruipen

Op risico dat ik van het forum wordt geflikkerd en met pek en veren het dorp uitgejaagd.... ga ik het toch voorstellen:
Stel dat ik die varkensschouder nu doormidden snij :-O :blush: :-O. Dan heb ik twee stukken van 1,25Kg.
Theoretisch zou dat de bereidingstijd met de helft verkorten... maar hoe zit dat dan met de smaak?
Mijn eerste PP was iets meer dan een kilo en die was enorm super goed gelukt en kei lekker!
Mocht ik zo meteen niet meer in kunnen loggen op het forum dan begrijp ik dat
