
Ingredienten:
1 varkensrack
3 eetelepels olijfolie
1 1/2 theelepel zout
7 teentjes knoflook, fijngesneden
1/3 kop verse basilicum
1/3 kop gehakte verse tijm
1/3 kop gehakte verse peterselie
2 eetlepels peper uit de molen
2 eetlepels verse salie
1/4 theelepel peper
Decoratie: takjes verse tijm
Bereiding:
Smeer het rack in met olijfolie en bestrooi met zout. meng de knoflook, basilicum, tijm, peterselie en peper en druk het mengsel op het rack. Plaats het varkensrack indirect op de bbq. Plaats onder het rack een opvangbakje voor het vet. Bescherm de botjes tegen verbranding met aluminiumfolie. Braad het varkensrack ??n uur en een kwartier op 160 graden totdat de kerntemperatuur 67 graden is. Laat het varkenrack 5 minuten nagaren.
Dit recept heb ik bij Beef en Steak vandaan