Beef en Steak

Varkensrack

 
 
 
 

JaapAap

Pitmaster
Berichten
574
Vandaag een Iberico Varkensrack bereid.  Vet kruislings ingesneden. PeZo en ingesmeerd met een kruidenolie. Q op 160 graden tot een kern van 65 graden daarna nog even afgefakkeld en laten rusten tot 67 graden. Erg lekker!

67eafad6e94511f7eecc1af7b65cc99f.jpg

c81b7c8f15dbe7fd107c4f817df1a19b.jpg

3c4b7f4216890557e321aae213879c42.jpg

55c1ab9e1fc6dcac48066756c566affa.jpg

3126795600055809106777e9e7e6e652.jpg

2408d3c9a7afb77bffe2051d6673b3ac.jpg

d79b3a727e5c0ac36270c4086df22052.jpg

e951a94a12a41827db34f76b071126fe.jpg

 
Dat ziet er goed uit! Was het vlees ook nog mals?
 
Lekker hoor. Ziet er goed uit.
 
Damn, ziet er goed uit!! :D
 
lekker hoor... het water loopt me in de mond
 
Iberico ik hou ervan. Smakelijk en mooi resultaat.
 
Top gedaan.
 
Ziet er erg lekker uit, krijg er honger van  :)
ooo gelukkig het is toevallig etenstijd  :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan