Vandaag even een paar varkenshaasjes gedaan.
Eerst de varkenshaas in een rub gezet van: 1EL gerookt paprikapoeder, 1/2tl cayennepeper,1tl gemalen komijn, 2tl selderijzout.
2EL Bruine bastaard suiker.
De varkenshaas 5 minuten boven direct hitte wel blijven draaien daar na de varkenshaas in een aluminium bakje gedaan en om de paar minuten ingesmeerd met Bleus Hog BBQ saus.
Door gegaan tot een kern temperatuur van 63 graden even laten rusten onder aluminium folie.
Ga we vast nog eens doen
Verstuurd vanaf mijn SM-G389F met Tapatalk
Eerst de varkenshaas in een rub gezet van: 1EL gerookt paprikapoeder, 1/2tl cayennepeper,1tl gemalen komijn, 2tl selderijzout.
2EL Bruine bastaard suiker.
De varkenshaas 5 minuten boven direct hitte wel blijven draaien daar na de varkenshaas in een aluminium bakje gedaan en om de paar minuten ingesmeerd met Bleus Hog BBQ saus.
Door gegaan tot een kern temperatuur van 63 graden even laten rusten onder aluminium folie.
Ga we vast nog eens doen





Verstuurd vanaf mijn SM-G389F met Tapatalk