BasBQ
Beef en Steak

Varkenshaas

 
 
 

werty

Vuurmaker
Berichten
77
Vandaag even een paar varkenshaasjes gedaan.
Eerst de varkenshaas in een rub gezet van: 1EL gerookt paprikapoeder, 1/2tl cayennepeper,1tl gemalen komijn, 2tl selderijzout.
2EL Bruine bastaard suiker.
De varkenshaas 5 minuten boven direct hitte wel blijven draaien daar na de varkenshaas in een aluminium bakje gedaan en om de paar minuten  ingesmeerd met Bleus Hog BBQ saus.
Door gegaan tot een kern temperatuur van 63 graden even laten rusten onder aluminium folie.
Ga we vast nog eens doen
e5b051cdb169a1fa1fd53638dc86c1dc.jpg
7c798e305da10c1076597c57ccd4f8f7.jpg
e701bd47f04f961aa86bfcce71ffe25b.jpg
5258b3ca9ffebe7da7f76687c19fedd8.jpg
03255fdb48731f985b38c423a9a6aa95.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G389F met Tapatalk

 
Lekker hoor
 
Lekkerrrrrrr  :)
 
Ceriel zei:
Met Blues Hog wordt alles lekker...  ;)
Hier ook standaard op het nachtkastje... Euh, in de koelkast ;)
 
Ziet er erg lekker uit

Verstuurd vanaf mijn LG-K420 met Tapatalk

 
Nice! Dat ziet er erg lekker uit.
Vraagje. Waar kun je dat paprikapoeder halen?
 
Terug
Bovenaan Onderaan