- Berichten
- 213
Afgelopen weekend weer lekker de Q aan gehad.
Er lagen nog wat varkenshaasjes in de vriezer, maar ja wat maak je ervan.
Deze keer besloten om er spiesen van te maken gemarineerd in ketjap, honing, knoflook en zwarte peper.
Van nog wat gehakt een par moinkballs gemaakt
De Q op 120 graden en alles er een uurtje op
Als toetje peer van de Q
Gedeeltelijk heb ik hier het recept van Noskos nectarine's gebruikt
De peer geschild klokhuisje eruit en wat bruine suiker en chocolade op de peer en dan op de Q
De caramelsaus gemaakt en slagroom erbij.
En de amandeltjes om het af te maken
Het was weer heerlijk
Bedankt voor het kijken
Er lagen nog wat varkenshaasjes in de vriezer, maar ja wat maak je ervan.
Deze keer besloten om er spiesen van te maken gemarineerd in ketjap, honing, knoflook en zwarte peper.
Van nog wat gehakt een par moinkballs gemaakt
De Q op 120 graden en alles er een uurtje op




Als toetje peer van de Q
Gedeeltelijk heb ik hier het recept van Noskos nectarine's gebruikt
De peer geschild klokhuisje eruit en wat bruine suiker en chocolade op de peer en dan op de Q
De caramelsaus gemaakt en slagroom erbij.
En de amandeltjes om het af te maken



Het was weer heerlijk
Bedankt voor het kijken