- Berichten
- 2.796
Vandaag weer eens echt zin om een menuutje te maken met het mooie weer hier in het noorden.
In de ochtend de varkenshaas in de whiskey marinade gezet .
Recept marinade.
Alles op basis van een eetlepel.
4x olijfolie
2x ketjap A
Halfe koffie kopje whiskey
Scheutje worcestersaus
1x honing
Half knoflook granulaat
Half uien granulaat
Kwart versgemalen peper
Half zout
1x paprikapoeder
Half kurkuma..
Eind middag ze aan de spies geregen met witte en rode ui .
Aardappelen geschild en in blokjes en voor gegaard.
Aardappelen gingen in een olijfolie marinade met pezo en paprikapoeder peterselie.
De Bastard naar 200graden gestookt en alles gegrild.
Spies eerst direct daarna boven de aardappelen indirect.
De skillet er op voor de pindasaus , toen deze warm was de varkenshaas van de spies er in geschoven .
Nog een frisse honing mosterd salade er bij, heerlijk
.
De whiskey was heerlijk subtiel terug te proeven.
Een aanrader
.
In de ochtend de varkenshaas in de whiskey marinade gezet .
Recept marinade.
Alles op basis van een eetlepel.
4x olijfolie
2x ketjap A
Halfe koffie kopje whiskey
Scheutje worcestersaus
1x honing
Half knoflook granulaat
Half uien granulaat
Kwart versgemalen peper
Half zout
1x paprikapoeder
Half kurkuma..
Eind middag ze aan de spies geregen met witte en rode ui .
Aardappelen geschild en in blokjes en voor gegaard.
Aardappelen gingen in een olijfolie marinade met pezo en paprikapoeder peterselie.
De Bastard naar 200graden gestookt en alles gegrild.
Spies eerst direct daarna boven de aardappelen indirect.
De skillet er op voor de pindasaus , toen deze warm was de varkenshaas van de spies er in geschoven .
Nog een frisse honing mosterd salade er bij, heerlijk

De whiskey was heerlijk subtiel terug te proeven.
Een aanrader

Laatst bewerkt: