- Berichten
- 124
Met het voorjaar in de bol! Op de camping een heerlijk met schwarzwalder omwikkeld varkenshaasje gemaakt met een topping van aardbeien, balsamicoazijn en knoflook.
Varkenshaasjes voorzien van zwarte peper, zout en knoflookpoeder.
Op de BBQ (110 graden) gegaard tot een kern van 60 graden.
Topping:
Teentje verse knoflook aangefruit in eetlepel olijfolie.
Vervolgens 1/2 cup balsamicoazijn toegevoegd en vijf minuten zachtjes laten koken.
Vuur uitgezet, 1/3 cup aardbeienjam en 1 cup verse aardbeien in stukjes toegevoegd.
Heerlijk!
Lekker gekruide gehaktballen met kaas en een licht rooktintje doen het hier ook altijd goed:
Varkenshaasjes voorzien van zwarte peper, zout en knoflookpoeder.
Op de BBQ (110 graden) gegaard tot een kern van 60 graden.
Topping:
Teentje verse knoflook aangefruit in eetlepel olijfolie.
Vervolgens 1/2 cup balsamicoazijn toegevoegd en vijf minuten zachtjes laten koken.
Vuur uitgezet, 1/3 cup aardbeienjam en 1 cup verse aardbeien in stukjes toegevoegd.
Heerlijk!




Lekker gekruide gehaktballen met kaas en een licht rooktintje doen het hier ook altijd goed:
