- Berichten
- 867
Vandaag een recept gemaakt dat ik nog in de to do map had zitten, weet de bron niet meer maar als volgt:
Pesto maken: 120 gram pistachenoten gepeld, 2dl goede olijfolie, 1,5 bos basilicum, 4 tenen knoflook, 100 gram parmezaan. Alles in de blender en olie toevoegen waar nodig. Varkenshaas vlinderen en vullen met de pesto. Daarna opbinden met keukendraad. Wel handig zijn want beetje strak is beter. Heb daar zelf altijd moeite mee, co?rdinatie van een dronken slak
anyway toch goed gekomen en op de kamado op 150 graden voor max 18 minuten. Varkenshaas kan snel gaan dus let op.
Geweldig gelukt en gegeten met een beetje pasta en salade van kropsla met aardbeien. Daarover een dressing van frambozen. Als wijn een niet te zware chardonnay en je hebt een lekker maaltje. Hier de foto's.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Pesto maken: 120 gram pistachenoten gepeld, 2dl goede olijfolie, 1,5 bos basilicum, 4 tenen knoflook, 100 gram parmezaan. Alles in de blender en olie toevoegen waar nodig. Varkenshaas vlinderen en vullen met de pesto. Daarna opbinden met keukendraad. Wel handig zijn want beetje strak is beter. Heb daar zelf altijd moeite mee, co?rdinatie van een dronken slak

Geweldig gelukt en gegeten met een beetje pasta en salade van kropsla met aardbeien. Daarover een dressing van frambozen. Als wijn een niet te zware chardonnay en je hebt een lekker maaltje. Hier de foto's.










Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk