- Berichten
- 6.637
Ik heb voor mijn verjaardag een fijn weber bbq boek gekregen (weber's smoke), waar ik eergister in alle rust even door aan het bladeren was. Een receptje leek me perfect voor de zondagavond.
Het is een varkenshaas in een jasje van zeezout, chilli-vlokken en paprikapoeder. Die daarna afgelakt is met een glazuur van limoen, sinaasappel, whiskey en koriander.
Ik vond hem fantastisch de rest van het gezin vond het vlees heerlijk, helaas zijn ze zo verwend dat ze de mojo saus van Steven fijner vonden...
(o ja op de laatste foto lijkt hij een beetje te ver, maar het vlees was mooi lichtroze)
Het is een varkenshaas in een jasje van zeezout, chilli-vlokken en paprikapoeder. Die daarna afgelakt is met een glazuur van limoen, sinaasappel, whiskey en koriander.
Ik vond hem fantastisch de rest van het gezin vond het vlees heerlijk, helaas zijn ze zo verwend dat ze de mojo saus van Steven fijner vonden...
(o ja op de laatste foto lijkt hij een beetje te ver, maar het vlees was mooi lichtroze)



