BasBQ
Beef en Steak

Varkenshaas met Brie in Spek

 

Schutn

Sprokkelaar
Berichten
26
Vandaag gekozen voor varkenshaasjes, geen gewone varkenshaasjes natuurlijk, er moest wat mee gebeuren.

Ingesneden en gekruid


Brie erin


Ingepakt in spek en touwtje eromheen. (Note to self: leer fatsoenlijke knopen maken)


Op de Barbecue, indirect garen en aardappelen erbij.


Ook de maaginhoud van het varken zat erbij, dus ook maar op de barbecue gedaan.



Een beetje leuk op het bord proberen te leggen



Erg lekker en zal ook zeker nog een keer gemaakt worden, alleen dan met kleine aanpassingen :)


 
Heerlijk hoor!!
 
Ik krijg gelijk weer trek
 
Lekker bordje hoor!! Wat ga je aanpassen??
 
Lekker hoor... hou je zo'n 65?C aan voor de kern?
 
ziet er weer heel lekker uit
 
Ik had 62?C aangehouden voor de kern, hij lijkt erg wit/droog op de foto, dat was hij echter niet.

Voor de volgende keer:
          *Meer brie
          *Minder spek (was een beetje overheersend)
          *En ik ga hem zo knopen https://www.youtube.com/watch?v=UcgMtjtkeSg


 
Lekker hoor. Hier ook 1 van de favorieten meer brie maakt het idd nog lekkerder.
 
Lijkt me heerlijk, en hop weer een gerecht voor de TODO.
 
Ook voor mijn TODO! En dat knoop filmpje gelijk maar even opgeslagen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan