BasBQ
Beef en Steak

Varkenshaas in ontbijtspek en Seranoham

 

Frankreiz

Sprokkelaar
Berichten
32
Vandaag mijn eerste varkenshaasjes op de kamado.
Even goed gekruid in een bbq rub en voldoende zout en peper.
Kamado opgestookt richting 180 graden, oak/whisky rookhout toegevoegd en de haasjes erop.
Bij kerntemperatuur van 50 graden de haasjes ingesmeerd met een bbq sauce daarna bij 60 graden haasjes eruit en 10 minuten laten rusten in aluminiumfolie.
Daarnaast nog even wat aardappeltjes gebakken met champignons en uitjes.
Pepersausje erbij.
Het was smullen.. heerlijke smoke taste
DEA21663-AB37-4F9E-BDDA-E4DC12CD248B.jpeg
48A0B379-D8D2-4EE9-A263-EAAD36F25AF3.jpeg
C43C36A2-9C57-4961-B79F-4F02EFDDAFFE.jpeg
9629E7DC-516D-4F05-BF64-146EAD97F90B.jpeg
15B430FF-95C4-482D-8AE6-D4BCE34E52C2.jpeg
DA8A6B7A-16E8-48E5-8206-66D176E1BBFB.jpeg
8BC3DBFF-5FE1-4236-8034-F3E093E5A2CC.jpeg
 
Dat zijn een paar gelukkige varkenshaaasjes geworden. Lekker gemaakt.
Was er verschil tussen het ontbijtspek en de seranoham te proeven?
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan