Vandaag mijn eerste varkenshaasjes op de kamado.
Even goed gekruid in een bbq rub en voldoende zout en peper.
Kamado opgestookt richting 180 graden, oak/whisky rookhout toegevoegd en de haasjes erop.
Bij kerntemperatuur van 50 graden de haasjes ingesmeerd met een bbq sauce daarna bij 60 graden haasjes eruit en 10 minuten laten rusten in aluminiumfolie.
Daarnaast nog even wat aardappeltjes gebakken met champignons en uitjes.
Pepersausje erbij.
Het was smullen.. heerlijke smoke taste
Even goed gekruid in een bbq rub en voldoende zout en peper.
Kamado opgestookt richting 180 graden, oak/whisky rookhout toegevoegd en de haasjes erop.
Bij kerntemperatuur van 50 graden de haasjes ingesmeerd met een bbq sauce daarna bij 60 graden haasjes eruit en 10 minuten laten rusten in aluminiumfolie.
Daarnaast nog even wat aardappeltjes gebakken met champignons en uitjes.
Pepersausje erbij.
Het was smullen.. heerlijke smoke taste