Afgelopen zaterdag de eerder gemarineerde Varkensfricandeau gemaakt en van de makro een American Style Rib.
De Fricandeau had ik in lapjes gesneden en twee marinades gemaakt van TOD's DIRT en Plowboys Bovine Bold.
Na eerst op ca 100 graden indirect te garen ca. 30 minuten daarna direct aan beide kanten nog zo'n 3 minuten op het vuur.
Heerlijk sappig resultaat:
De spare Rib heeft ingepakt in folie ca 1 uur op 100 graden gegaard waarna deze uit de folie nog eens een half uurtje indirect en de laatste 5 minuten direct klaar is gemaakt. Deze was al gemarineerd af de makro in American style Marinade.
Deze week verwacht ik dan toch echt mijn charcoal/smoker tray en de Kip Wok/Can zodat ik ook hiermee aan de slag kan gaan ;-)
De Fricandeau had ik in lapjes gesneden en twee marinades gemaakt van TOD's DIRT en Plowboys Bovine Bold.



Na eerst op ca 100 graden indirect te garen ca. 30 minuten daarna direct aan beide kanten nog zo'n 3 minuten op het vuur.

Heerlijk sappig resultaat:

De spare Rib heeft ingepakt in folie ca 1 uur op 100 graden gegaard waarna deze uit de folie nog eens een half uurtje indirect en de laatste 5 minuten direct klaar is gemaakt. Deze was al gemarineerd af de makro in American style Marinade.



Deze week verwacht ik dan toch echt mijn charcoal/smoker tray en de Kip Wok/Can zodat ik ook hiermee aan de slag kan gaan ;-)