- Berichten
- 36
Goedendag mede BBQ liefhebbers, vandaag een varkensfricandeau, Boldeagle Champs en krieltjes klaargemaakt in de Weber kogel 47.
Na 2 dagen in een badje van:
Water
Kaneelstok
citroen in 2 delen
peperkorrels
zeezout
rozemarijn
kwam de fricandeau van ruim 1 kg zo tevoorschijn:

Bewust niet ingesmeerd met rub (zoals afgelopen weekend) om eens te proeven hoe het op deze manier zou zijn.
15.15 take of
16.10 139 celcius
17.00 Moppen met Blues hog

Om 17.45 65 graden klaar dus. (voor mijn smaak)
Hierna Boldeagle champs met T. dirt:


Als voorafje gegeten.
Hierna vlees onder folie laten rusten en krieltjes op de Q bij 190C. voor een uurtje.



Bedankt voor het kijken, wij vonden het weer lekker deze "blues Q"
Iedereen een vrolijk", bluesy en heet pasen toegewenst door EddyQ
Na 2 dagen in een badje van:
Water
Kaneelstok
citroen in 2 delen
peperkorrels
zeezout
rozemarijn
kwam de fricandeau van ruim 1 kg zo tevoorschijn:

Bewust niet ingesmeerd met rub (zoals afgelopen weekend) om eens te proeven hoe het op deze manier zou zijn.
15.15 take of
16.10 139 celcius
17.00 Moppen met Blues hog

Om 17.45 65 graden klaar dus. (voor mijn smaak)
Hierna Boldeagle champs met T. dirt:


Als voorafje gegeten.
Hierna vlees onder folie laten rusten en krieltjes op de Q bij 190C. voor een uurtje.




Bedankt voor het kijken, wij vonden het weer lekker deze "blues Q"
Iedereen een vrolijk", bluesy en heet pasen toegewenst door EddyQ