- Berichten
- 2.559
Hallo BBQvrienden,
De zaterdagavondfun, donderdag al in de cola marinade gezet, daarna met een lekkere zelfgemaakte rub op de indirecte grill gelegd totdat de kern 53?C was. Onder de alufolie voor 10 minuten.
Het stukje kersenhout maakte het af.
resultaat: een heerlijke malse en zeker niet droge varkensfilet met een heel aangenaam zoetje en prettig pit van de de rub.
Hier mogen ze mij (en de rest van de familie) voor wakker maken
gloeiende groet en een fijn resterend weekend!
Camiel de barbecueman
De zaterdagavondfun, donderdag al in de cola marinade gezet, daarna met een lekkere zelfgemaakte rub op de indirecte grill gelegd totdat de kern 53?C was. Onder de alufolie voor 10 minuten.
Het stukje kersenhout maakte het af.
resultaat: een heerlijke malse en zeker niet droge varkensfilet met een heel aangenaam zoetje en prettig pit van de de rub.
Hier mogen ze mij (en de rest van de familie) voor wakker maken














gloeiende groet en een fijn resterend weekend!
Camiel de barbecueman