- Berichten
- 36
Vandaag varkens vinkjes op een groentebedje gemaakt naar recept van Frits. Hier en daar wat aangepast.

Voor het bedje van groenten:
Wortel
Courgette
Bleekselderij
Komkommer
Dit alles in kleine stukjes gesneden met de keukenmachine, gemarineerd met piccalilly en een paar uur in de koelkast gezet. Ik heb ervoor gekozen om de groenten niet te blancheren.
De vulling:
Gehakt
Knoflook
Chili saus
Geraspte kaas
Paprika poeder
Worcestershire saus
Zout
Peper
uitgebakken ontbijtspek
Rode ui

Een paar uur laten opstijven in de koelkast en 5 platgeslagen niet gepaneerde schnitzels met de vulling opgerold, omwikkeld met Parmaham en op de BBQ voor ongeveer 10 minuten direct en hetzelfde aantal minuten indirect.

De grofgesneden aardappels met rozemarijn en Todd's dirt komen dit keer gewoon uit de oven

Met het volgende bordje als eind resultaat:

Bedankt voor het kijken, wij vonden het erg lekker.
Eddy

Voor het bedje van groenten:
Wortel
Courgette
Bleekselderij
Komkommer
Dit alles in kleine stukjes gesneden met de keukenmachine, gemarineerd met piccalilly en een paar uur in de koelkast gezet. Ik heb ervoor gekozen om de groenten niet te blancheren.
De vulling:
Gehakt
Knoflook
Chili saus
Geraspte kaas
Paprika poeder
Worcestershire saus
Zout
Peper
uitgebakken ontbijtspek
Rode ui

Een paar uur laten opstijven in de koelkast en 5 platgeslagen niet gepaneerde schnitzels met de vulling opgerold, omwikkeld met Parmaham en op de BBQ voor ongeveer 10 minuten direct en hetzelfde aantal minuten indirect.

De grofgesneden aardappels met rozemarijn en Todd's dirt komen dit keer gewoon uit de oven

Met het volgende bordje als eind resultaat:

Bedankt voor het kijken, wij vonden het erg lekker.
Eddy