Jaja ik weet t, het is nog geen kerst maar ik had nog een 1.5 kg procureur liggen en had het nog nooit gemaakt dus vandaag maar eens een poging gedaan.
Van de procureur een lap gesneden van zo'n 1,5 cm dik en bestrooid met zout en peper, laagje mosterd er overheen , voor de vulling had ik gisteren gedroogde tomaten,knoflook,en tijm in de olie gezet, dit klein gesneden en verdeeld over het vlees.
Procureur opgerold en opgebonden ingesmeerd met de olie van de vulling en bestrooid met wat peprub.
Rollade indirect tot 60gr en daarna nog even af gegrild voor een mooi kleurtje.
Rollade was heerlijk mals en vol van smaak!
Hier de foto's
Van de procureur een lap gesneden van zo'n 1,5 cm dik en bestrooid met zout en peper, laagje mosterd er overheen , voor de vulling had ik gisteren gedroogde tomaten,knoflook,en tijm in de olie gezet, dit klein gesneden en verdeeld over het vlees.
Procureur opgerold en opgebonden ingesmeerd met de olie van de vulling en bestrooid met wat peprub.
Rollade indirect tot 60gr en daarna nog even af gegrild voor een mooi kleurtje.
Rollade was heerlijk mals en vol van smaak!
Hier de foto's








