- Berichten
- 1.303
Ik kwam een tijdje terug bij de Vomar dit stuk vlees tegen wat ook weer afgeprijsd was, dus mee genomen en ingevroren, vandaag ging hij op de bbq.
De thermometers zitten er in ..
De bbq met de minion methode aangestoken en een doosje beuken en eiken rookhout er boven op.
De thermometer brigade is ook aanwezig.
Roken doet het zeker ..
Na een uurtje toch even spieken .. het ziet er meer dan lekker uit en ruikt ook heerlijk.
Na ongeveer 2,5 uur is de kerntemperatuur 63 graden en is het stuk klaar, nu mag het rusten in folie en een theedoek,
Zo een stel baguettes afbakken en dan met wat groenvoer en een sausje opmaken en eten, de foto's daarvan volgen nog ..
Dank voor het kijken zover!
De thermometers zitten er in ..

De bbq met de minion methode aangestoken en een doosje beuken en eiken rookhout er boven op.

De thermometer brigade is ook aanwezig.

Roken doet het zeker ..


Na een uurtje toch even spieken .. het ziet er meer dan lekker uit en ruikt ook heerlijk.

Na ongeveer 2,5 uur is de kerntemperatuur 63 graden en is het stuk klaar, nu mag het rusten in folie en een theedoek,

Zo een stel baguettes afbakken en dan met wat groenvoer en een sausje opmaken en eten, de foto's daarvan volgen nog ..
Dank voor het kijken zover!